Highlights

   Boekhouding

Stress om de boekhouding is niet meer nodig, Ten Donkelaar bewaart het overzicht, zowel zakelijk als privé.

   Jaarwerk

Ten Donkelaar zorgt voor inzicht in je financiële situatie, we maken de balans op en zorgen voor een duidelijke toelichting.

   Aangiftes

Mis geen enkel belastingvoordeel! Ten Donkelaar vult je aangiftes zo gunstig mogelijk in.

WELKOM BIJ TEN DONKELAAR

Ten Donkelaar vind je overal waar persoonlijk contact centraal staat. Wij leren onze klanten kennen, waardoor we ze optimaal kunnen adviseren en begeleiden. Laat ons doen waar we goed in zijn en jij kunt al je focus leggen op waar jij goed in bent. Zowel klein-, midden- en grootbedrijf worden door ons ervaren personeel. En met maar liefst 6 vestigingen in Nederland is er altijd wel een filiaal bij je in de buurt. Je bent van harte welkom.

 

Wij creëren overzicht en maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Dat doen we onder meer door het gebruik van handige software, waarmee je online alles zelf kunt volgen. Het enige wat je zelf moet doen is uploaden waar wij om vragen. Heb je zelf vragen? Dan kun je natuurlijk bij ons terecht: persoonlijk, telefonisch of per e-mail. Net hoe jij het liefste geholpen wordt, want Ten Donkelaar is er voor jou! Van boekhouding tot salarisadministratie en natuurlijk het opmaken van alle jaarstukken, maar je kunt bij ons ook terecht voor fiscaal en/of bedrijfsadvies. 

Wil je weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen? 


Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, de koffie staat klaar.

Highlights

Ten Donkelaar begeleidt

<

Ten Donkelaar helpt

Ten Donkelaar ontzorgt

De diensten van Ten Donkelaar

Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die jou graag helpen bij het ondernemen. Wij helpen je met je administratie, jaarwerk en aangiften, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

We willen jou en jouw onderneming graag ontmoeten. Hoe beter wij je leren kennen, des te gerichter kunnen wij adviseren!