"Voor ZZP-ers een all-in tarief vanaf €70,- per maand. Inclusief advies, jaarwerk en alle aangiften (BTW en Ink.Bel)"

"Volgens onze klanten hebben we de beste prijs/kwaliteit verhouding"

Gratis Excel boekhoudprogramma

Download hieronder het gratis Excel boekhoudprogramma

Met dit boekhoudprogramma, door ons zelf gemaakt, kunt u op eenvoudige wijze uw boekhouding bijhouden zonder dat u over boekhoudkundige kennis hoeft te beschikken!

Er zijn een aantal varianten die afhankelijk zijn van de hoogte van de omzetbelasting.

Zo kan uw omzet belast zijn met hoge BTW-tarief (21%), geldig voor de meeste goederen en diensten, het lage BTW-tarief (6%), voor etenswaren en alcoholarme drank of  boeken, of 0% (verlegd zoals onderaanneming in de bouw of buitenlandse omzet). Maar een combinatie kan ook.

Heeft u afgelopen jaar ons programma gebruikt maar nog niemand gevonden voor het jaarwerk? Maak dan gebruik van onze Jaarwerkaanbieding. Zie de button onderaan deze pagina.

Vanaf medio december zijn de programma's met 21% BTW te downloaden voor gebruik in 2014. We zullen al onze klanten helpen om in januari de juiste (gemengde) BTW aangifte over het vierde kwartaal te doen. Wilt u hierbij hulp of zijn er andere vragen, mail ons deze dan.

buttonaanbieding

xls Variant met alleen hoog BTW tarief 

xls Variant met hoog en laag BTW tarief 

xls Variant met hoog en nul% BTW tarief

xls Variant met zowel hoog, laag als nul% BTW 

Wij wensen u veel succes.

Dit programma is freeware. U mag het zo vaak downloaden als u wilt. En als u tevreden bent over onze site of het boekhoudprogramma, vertel het andere ondernemers zodat zij hier ook van kunnen profiteren!